Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulevia tapahtumia

17.11.2018  Joutsen Blues
19.11.2018 Syyskokousklo klo 18.30 Joutsen 
 

Menneet tapahtumat

11.8.2018 Summertime Blues 

9.5.2018 Yhden Päivän Juttu 

8.-9.6.2018 Bluesstock 

24.3.2018 Kulttuuri Goes Baari

26.3.2018 Kevätkokous

18.11.2017 Joutsen Blues Oluthuone Joutsen

Syyskokous ma 20.11.2017 klo 16.30 Oluthuone Joutsen

 

Klikkaa tästäKlikkaa tästä

 

 

 

AURORA GUITARS, 10% jäsenalennusAURORA GUITARS, 10% jäsenalennus

 

Hyvinkää Blues Ry:n tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hyvinkää Blues ry

hyvinkaablues@gmail.com

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Markku Soidinsalo

markku.soidinsalo@gmail.com

040-5159516

3. Rekisterin nimi

Hyvinkää Blues ry:n jäsenrekisteri

4. Rekisteröidyt

Jäsenrekisteri

5. Rekisterin pitämisen ja henkilötietojen käsittelyn perusteet ja käyttötarkoitus

  • Henkilön itsensä antama suostumus.

6. Käsiteltävät henkilötiedot

Nimi- ja yhteystiedot

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröityjen omat ilmoitukset.

8. Tietojen luovutus ja siirtäminen

Tietoja ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolisille tahoille.

9.  Tietojen suojaus

Tiedot ovat suojattu rekisterinpitäjän käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

10. Tietojen käsittelyn kesto

Max. 10 vuotta jäsenyyden päättymisen jälkeen.

11. Tietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja yhdistyksen hallituksen jäsenet.

12. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Tietojenkäsittely ei sisällä automaattista päätöksentekoa tai profilointia.

13. Rekisteröityjen oikeudet

Jokaisella rekisteröidyllä on tietojensa käsittelyä koskeva:

  • Tarkastusoikeus eli oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut henkilötiedot. Jos tiedoissa ilmenee virheellisyyksiä tai puutteita, voi rekisteröity pyytää korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.

  • Vastustamisoikeus eli oikeus vastustaa henkilötietojensa käsittelyä, mikäli rekisteröity kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti tai ilman asianmukaista oikeutta.

  • Poisto-oikeus eli oikeus pyytää poistamaan rekisteriin tallennettuja tietoja. Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä.

  • Tiedonsiirto-oikeus eli oikeus siirtää tietojaan järjestelmästä toiseen.

  • Valitusoikeus eli oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos rekisteröity kokee, että henkilötietojen käsittelyssä on rikottu voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Rekisterinpitäjä voi kieltäytyä toteuttamasta vastustamista tai poistoa koskevaa pyyntöä ainoastaan laissa säädetyin perustein. Mikäli rekisterinpitäjä ei suostu rekisteröidyn vaatimuksiin, on rekisteröidyllä oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia, että kiistanalaisten tietojen käsittelyä rajoitetaan siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistuksi.

14. Yhteydenotot

Kaikki tätä selostetta koskevat yhteydenotot ja pyynnöt tulee esittää kirjallisesti tai henkilökohtaisesti kohdassa kaksi (2) nimetylle yhteyshenkilölle.

15. Muutokset tietosuojaselosteessa

Mikäli muutamme tätä selostetta, laitamme muutokset näkyville selosteeseen päivättyinä. Mikäli muutokset ovat merkittäviä, voimme informoida näistä myös muulla tavoin, kuten sähköpostitse tai

 

laittamalla sivuillemme asiasta ilmoituksen. Suosittelemme, että käytte säännöllisesti sivuillamme ja huomioitte mahdolliset muutoksemme selosteessa.